Hoppa direkt till:

Du är här:

Huvudinnehåll:

Datasekretess

DATA PROTECTION STATEMENT

UTTALANDE OM DATASKYDD

Att skydda dina personuppgifter är viktigt för oss. Följaktligen utförs all behandling av dina uppgifter uteslutande i enlighet med de lagstadgade kraven (Allmänna dataskyddsförordningen GDPR), och endast med ditt samtycke, för att uppfylla avtalsenliga skyldigheter. Denna sekretesspolicy, inom ramen för vår webbplats, informerar dig om de viktigaste aspekterna av vår databehandlingspolicy.

Användning av webbplats

Personuppgifter som du lämnar ut när du besöker vår webbplats lagras enbart för att svara på dina frågor och/eller hantera din beställning (inklusive eventuella efterföljande garantifall, för våra tjänster, teknisk administration, och egna marknadsföringsändamål) och med vederbörlig hänsyn till lagstadgade sekretessbestämmelser.

Överföring till tredje part

Ingen data överförs till någon tredje part förutom vad som är absolut nödvändigt för orderhantering, inklusive men inte begränsat till tredje parts företag/speditörer/transportörer instruerade av oss, samt det som baseras på lagstadgade krav, såsom med vår skattekonsult för att uppfylla våra skatteskyldigheter.

Uppgifter kan dessutom överföras till företag inom Forster-gruppen inom Europeiska unionen, och då endast för att hantera din förfrågan.

För att skydda din information redan under överföringen använder vi krypteringsmetoder av den senaste tekniken (inklusive SSL-kryptering), vilket säkerställer maximal säkerhet.

Cookies

Vår webbplats använder så kallade "cookies" för att hjälpa dig att använda webbplatsen, och för att göra vårt erbjudande mer användarvänligt. Det är små textfiler som lagras på din terminal under ditt besök på vår webbplats och som, beroende på inställningen i din webbläsare, raderas när du avslutar webbläsaren. Cookies skadar inte din dator och innehåller inga virus. De flesta webbläsare har inställningar som automatiskt accepterar cookies. Trots detta kan du inaktivera installationen av cookies eller ställa in webbläsaren så att den informerar dig om när en cookie ska skickas. Om cookies inaktiveras kan detta påverka vår webbplats funktionalitet. Vänligen observera att du inte kan beställa online om du inaktiverar cookiefunktionen.

Vissa cookies finns kvar på din terminal tills du tar bort dem. De tillåter oss att känna igen din webbläsare när du besöker vår webbplats nästa gång.

Webbanalys

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som drivs av Google Inc. (“Google”). Google Analytics använder "cookies", dvs. textfiler lagrade på din dator som gör det möjligt att analysera användningen av webbplatsen. Sådan information om din användning av denna webbplats som genereras av cookies (inklusive din IP-adress) överförs till och lagras på en Google-server i USA. Din IP-adress registreras men förkortas och pseudonymiseras omedelbart så att endast en mycket allmän lokalisering är möjlig. Google kommer att använda sådan information för att analysera din användning av webbplatsen, utarbeta rapporter om webbplatstrafik för webbplatsoperatörerna och tillhandahålla andra tjänster i samband med webbplats- och internetanvändning. Google kommer vidare att vidarebefordra sådan information till tredje part om så föreskrivs i lag eller i den utsträckning en tredje part behandlar dem på Googles vägnar. Google länkar inte din IP-adress till andra uppgifter från Google Inc.

Google Data Studio

Vi använder Google Data Studio, en analytisk tjänst som drivs av Google LLC (“Google”). Google Data Studio använder data från Google Analytics och andra datakällor (Google Adwords), förutsatt att vi länkar dem. Den information som genereras på detta sätt, t.ex. om din användning av denna webbplats, skickas till och lagras på en Google-server i USA. Din IP-adress registreras men förkortas och pseudonymiseras omedelbart. Syftet med Google Data Studio är att analysera flödet av besökare till vår webbplats. Det skapar onlinerapporter som visar aktiviteterna på våra webbsidor. Google Data Studio används i form av att tillhandahålla en grafisk representation av data som redan samlats in.

Mer information om Googles sekretesspolicy finns på https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

YouTube-plugin

För att inkludera videor använder denna webbplats bland annat ett plugin-program av Google-drivna YouTube. När användare besöker en webbplats som har ett YouTube-plugin-program är de anslutna till YouTuber-servrarna så snart en video spelas upp. Detta informerar YouTube-servern om vilken av Forster-webbplatserna som har besökts. När du är inloggad på ditt YouTube-konto kan YouTube tilldela ditt surfbeteende direkt till den personliga användarprofilen.

Återkallande av samtycke:

Du kan förhindra detta genom att logga ut från ditt YouTube-konto och andra användarkonton som drivs av YouTube LLC eller Google Inc. För mer information om hantering av användardata, se YouTubes sekretesspolicy https://policies.google.com/privacy?hl=engl=sv.

Hur länge finns dina uppgifter kvar?

Dina uppgifter behandlas i enlighet med artikel 6.1 a (samtycke) och/eller f (legitima intressen) i GDPR.

Vi behandlar dina personuppgifter i nödvändig omfattning under hela vår affärsrelation (från kontakt till hantering till fullgörande av ett kontrakt) och dessutom i enlighet med de lagstadgade skyldigheterna för förvaring och dokumentation.

Personuppgifter som behandlas på detta sätt används för statistiska ändamål såväl som för drift, skydd och optimering av vår webbplats.

I den mån det inte anges någon uttrycklig varaktighet för förvaring vid insamlingen (t.ex. inom ramen för en samtyckesförklaring) raderas dina personuppgifter (eller anonymiseras) när de inte längre är nödvändiga för att uppfylla syftet till att spara dem, och då inga lagstadgade lagringsskyldigheter (såsom lagringsskyldigheter enligt handels- och skatteregler) finns.

Copyright

Innehållet på vår webbplats, specifikt beskrivningen av våra produkter och data, är föremål för upphovsrättsskydd. Sådant innehåll får inte kopieras och/eller publiceras helt eller delvis utan vårt skriftliga medgivande.

Ansvar/länkar till andra webbplatser

Denna webbplats har skapats med tillbörlig omsorg och nogrannhet. Vi är dock inte ansvariga för några fel eller för riktigheten i informationen som finns på den. Allt ansvar för förlust eller skada orsakad direkt eller indirekt från användningen av denna webbplats utesluts. Om den här webbplatsen hänvisar till webbplatser som drivs av en tredje part, är Forster inte ansvarigt för innehållet på dessa, som enbart är deras respektive leverantörers ansvar.

Dina rättigheter

I allmänhet har du rätt till information, rättelse, radering, begränsning, portabilitet, återkallande och invändning. Om du anser att vår behandling av dina uppgifter är en överträdelse av dataskyddslagstiftningen eller att dina sekretesskrav på annat sätt skadas kan du göra anspråk hos tillsynsmyndigheten.

Status från och med den 23 juli 2020

 


Du kan kontakta oss på följande sätt:

Forster Metallbau Gesellschaft m.b.H.
Weyrer Strasse 135
3340 Waidhofen/Ybbs
Österrike

Telefon: +43 7442 501-0
 E-post: datenschutz@forster.at

 

tillbaka till toppen